Arbrå hk - Älvsby if hk

Förlust 32-16
Morgonmatch och så gått som utslagna, och den ända chansen att gå vidare var att alla lag vann en match var och då skulle det avgöras på målskillnad. Även gårdagens sura förlust satt i benen och vi kom aldrig riktigt igång. Älvsbyn gick upp i en 5 måls ledning rätt fort och hängde inte med. Efter första halvlek stod det 8-19. Vi gick in med ett bättre tuffare försvar i andra halvlek men tappade fokus framåt, som varit vårt stora problem i helgen. Matchen slutar 32-16.

Målgörare: Helin Al 6, Helen Sjöö 4, Jenny Wall 3, Klara Högberg 2, Jenny Häggeborg 1.

Efter en härlig helg med mycket skratt och mycket handboll är vi påväg hem till hälsingland igen med en lärorikhelg i bagaget trots förlusterna.