Arbrå hk - Kiruna hk

Förlust 16-15, vet inte riktigt hur man ska referera den här matchen. Matchen började lite trökt från båda lagen. Vi tar en ledning efter ett tag med 4 bollar och vi spelade riktigt bra. Efter första halvlek står det 8-7 till oss och det känns bra från vår sida. I andra halvlek såg det ungefär ut som i slutet av första halvlek. De åt sig in i matchen och när det är ca minuter kvar av matchen kvitterar dom. Vi är i anfall och vi har inget tålamod och vi skjuter ett dumt avslut som målvakten räddar.
I Kirunas nästa anfall släpper vi linjen och det får ett jätte läge att gå upp i ledningen som dom tar.
I vårt sista anfall slarvar vi i avsluten och får två ribbträffar som sedan blir inkast åt kiruna.
Vi går upp manman när det är 20sekunder kvar men eftersom vi inte tränat och ingen visste riktigt vad de skulle göra händer det inte så mycket och de får ett frikast istället. Där slutar matchen. 16-15!
Tyvärr var inställningen inte den bästa den här matchen och det förlorar vi på tyvärr.